4 Şubat 2010

Ruhumu Şımartma Günü


Evet, bugünü ruhumu şımartma günü ilan ettim.Göz doktoruna gittim. Sonuç sevindiriciydi. Diğer yandan tahlil sonuçlarım da çok iyi çıktı. Sonuçları aldıktran sonra Metroport Sinemaları'nda kendime bir film ısmarladım. Koltuklar çok güzeldi, yumuşacıktı, yastık bile vardı.
Patlamış mısır eşliğinde enfes bir romantik komedi izledim. "Morganlar Nerede?"
Hugh Grant ve Sarah Jessica Parker başrolde! Yalnız başınıza izleseniz bile gülmeniz geldiğinde çekinmeden kahkaha atabiliyorsunuz!
Sonrasında Kahve Dünyası'na gidip kendime tavuk söğüşlü bir sandviç, latte kahve, enfes bir brownie söyledim. Afiyetle yedim, içtim. Kahvenin yanında küçük bir kasede gelen çikolata drajelerine ve bitter kaşığa bayıldım doğrusu! Kahve Dünyası'nda sunumlar müthişti, hemcinslerimin gayet başarılı bir biçimde servis yapmaları, nezaket göstermeleri koltuklarımı kabarttı doğrusu! Hemcins dayanışması!
Sonra Koton'da %70'e varan indirimler olduğunu gördüm, indirimden lila rengi bir pantolon aldım. Ekoseli, spor çok şık, her yerde giyilebilecek, kotla çok çok uyum sağlayacağına inandığım, sıcak tutan bir tunik aldım. Evde, okulda, haftasonu her yerde giyebilirim. İpsala'ya dönüşte beni bunaltmayacak enfes bir yol arkadaşı olacağından eminim!
Bugünü kendime ayırdım, ruhumu şımarttım, bu beni 23 Nisan'a kadar idare eder. Sonra 19 Mayıs tatili derken okullar tatil olur! İşte böyle!
Sonrası da var, D&R'ye girip kendime enfes iki kitap ve bir dergi ısmarladım. Kendimi şımartma konusunda son noktayı bu şekilde koydum. Toplamda belirlediğim limitin dışına çıktım! Eczanenmize gidip dostlarımla sohbet ettim. İlaçlarımı aldım ve eve döndüm. Ruh şımartmak ta yorgunluk veriyor! Yorulmadan olmuyor, başıma da ağrılar girdi, idare etmeye çalıştımn en sonunda iki tane Catalaflam aldım! Ağrı geçse de verdiği yorgunluk hemen geçmiyor!
Yarınki son doktor kontrolüm için randevumu aldım, annişimle yemeğimizi yedik. Kahvelerimiz keyifle yudumladık. Annem, ben gidene dek aldığım kitaplardan birini bitirir bile!
Misi kızımı da şımarttım ve ona top aldım.
Benden şimdilik bu kadar, Morganlar Nerde'yi görmeyenlerim görmelerini şiddetle öneriyorum!
Yeniden görüşünceye dek dostça kalın!

2 yorum:

Hanife dedi ki...

Burcakcim, canim, hastamiydin?
Doktor kontrolu falan demissin, merak ettim.
Ama kendini ne guzel simartmissin, bayildim:) Imrendim sana.. Ne guzel iyi gelmis bak iste, bas agrisi kalsa da, sefan olsun canim arkadasim:)

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Canım benimn, merhaba! Yooo, hasta değilim de fırsat bu fırsat deyip genel ve skı bir sağlık kontrolünden geçtim hepsi bu!Sıcacık ilgin için çok çok teşekkürler!
Hepinizi de kocamannn öpüyorum!