10 Mayıs 2016

Renklerin Rehberliği


Renkler varoluşun bir parçasıdır ve ışık olan her yerde algılanır. olayısıyla renkler yeryüzünde insanoğlundan önce de vardı… Sonra insanoğlu var oldu. İlk andan itibaren de renklerden etkilendi!

İnsan, renklerin pek çok yönünün ve etkisinin hayatına girmesine izin verdiğinde, kendisinde çalışabileceği harika bir araçla etkileyici sonuçlara varabildiğini çok eski çağlarda keşetmişti... müzde yapılan araştırmalar da göstermiştir ki; renkler sadece mizi değil, ruhumuzu ve zihnimizi de etkiliyor. Renklerle, prob lemlerin, acıların, sıkıntıların üstesinden rahatlıkla gelebiliyoruz.

Renkler her zaman var olmuş ve evrensel bir dil olarak da insanlar arasında kullanılmıştır. Bu evren- sel iletişim aracı aynı şekilde biz insanlar için bilinçaltımız ve bilinç üstümüzle bilincimiz arasında da bir iletişim aracıdır. Bu kitabı elinize aldığınıza göre siz de renklerin hayatımızda önemli bir rol oynadığının farkındasınız veya farkında olmaya hazırsınız demektir. Kitapta, yazarın 2002 yılından itibaren kendi yaşamında uyguladığı ve inanılmaz olumlu sonuçlar aldığı renk kombinasyonları, renk bilgileri ve meditasyonları yer almaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)


Hiç yorum yok: