4 Ocak 2015

Düğün Dansı-Düğün Şarkısı


Düğün Dansı Kilitli bir kalbi, hangi anahtar açabilir?
Rose'un Köşkü'nde sular durulmuyor… Aşk bu kez de mekânın çiçekçisi Phoebe Davis'in peşinde. Ancak tıpkı çok sevdiği çiçekleri gibi hayatta her şeyin geçici olduğunu düşünen Phoebe, kalbinin kapılarını aşka sonsuza dek kapatmaya kararlı. Öte yandan sadece tek bir dansla Phoebe'nin başını döndüren yakışıklı mimar Patrick Knight'ın ondan vazgeçmeye hiç niyeti yok. Phoebe, doğru olduğuna inandığı her şeyden vazgeçmek pahasına aşkın kazanmasına izin verecek mi?

Düğün Şarkısı Kaderinden kaç kez kaçabilirsin?
Whitney Banning teyzesinin düğünü için Rose'un Köşkü'ne geldiğinde kaderin onun için hazırladığı sürprizlerden habersizdir. İlk dansın ardından karşısına dikilen mekânın müzik yönetmeni, yıllar önce ardında sadece ismini bırakarak terk ettiği adamdan başkası değildir. Yani bu zamana dek öptüğü en yakışıklı adam… Tyce Smith. Daha da kötüsü Whitney birkaç ay sonra başkasıyla evlenecektir, hem de Tyce'ın çalıştığı mekânda.

Whitney onu terk ettiği günden beri tek bir şarkı yazamayan Tyce ise, onu terk eden kadını asla kalbinden silememiştir. Şimdi kader onu ikinci kez karşısına çıkarmışken, bir başkasıyla nişanlı olması onu büyük aşkından vazgeçirmeye yetecek midir? Yoksa bu kez sonsuza dek çalınacak olan o aşk şarkısını yazmayı başarabilecek midir?
(Tanıtım Bülteninden)

Hiç yorum yok: