8 Aralık 2009

Yeni Yıl Yeni Başlangıçlar Etkinliği 2010

YENİ YIL
Merhaba arkadaşlar, sevgili Sevdacığımın emeğiyle, çok değerli katkılarıyla yeni bir etkinlik daha başlatmış bulunuyoruz! ;)))
Keyifli, coşkulu, yüreklerinizi ısıtacak, neşeli bir etkinlik olmasını diliyoruz! Umarız sizler için hoş bir anı olur, hediyelerinize baktıkça etkinliğimizi gülümseyerek anımsarsınız!

Etkinliğimize katılım bu akşam dolayısıyla başladı, 20 Aralık akşamı da sona erecek!
Ben, size en kısa zamanda çekiliş sonuçlarını bildiriyorum.
En geç 20 Ocak akşamı dolayısıyla hediyeler sahiplerini bulmuş oluyor, 25 Ocak'ta da etkinlik banner'i eşliğinde "Yeni Yıl Yeni Başlangıçlar 2010" başlığı altında bize gelen hediyelerimizi blog arkadaşlarımızla paylaşıyoruz!Yani etkinlik yazımızı yayımlıyoruz!

Hediyelerimizi istediğimiz gibi seçebiliriz! İçimizden geldiği gibi!Yanızca değiştirme kartı şartımız var! Bir de biz, nelerden hoşlanıyorsak, nasıl hediye almaktan hoşlanıyorsak aynı özeni göstermenizi diliyoruz!

Sevdacığım, bir kez daha katkıların için çok çok çok teşekkür ederim! Eline,emeğine, yüreğine sağlık canım arkadaşım! İyi ki varsın!

Arkadaşlar, etkinliğe katılım için "burcaktosunlar@gmail.com" adresine adres, ad-soyad ve blog bilgilerinizi göndermeniz yeterli! Katılımınızı bekliyoruz!

Sevgiyle ve dostça kalın!

Hiç yorum yok: