3 Ağustos 2008

Ev Cadısı Hasta!


Merhaba arkadaşlar, benim ev cadısı çok hasta!Geçtiğimiz Pazar, Sevincim'e gittik, benim arzumla dört gün kaldık.
Pazartesi günü Boğaz turu yaptık, çok büyük keyif aldık. Paylaşım, kahkaha, neşe dolu dört günün sonunda Perşembe akşamı annemle eve döndük. Cimcime'de olumsuz bir tepki görmedim pek.
Benim kızım çok hasta, annesi çok çok üzgün! Suçluluk hissediyor. Sanki hasta olan Cimcime değil. Cimcime sanki koşup oynuyor. Koşup oynamamasını, keyif yapmamasını, oyun istememesini, kendisini yakalamamızı istememesini o kadar yadırgıyorum ki, anlatamam!
Bugün, öğleye doru biraz sakinleşti, sese tepki vermeye başladı,ellenmek, kucağa gelmek istemiyor. En büyük kötülük yerini değiştirmek.

Ertesi günü çok durgundu,dargın olmasına verdim, yaklaştıkça hırladı, bağırdı. Sık sık yattı, akşamında hasta mı diye korkmaya başladık? Yine küslüğüne verdik. Ama dün çok çok kötüydü benim bebeğim!Müjgan Ablasını ziyaret ettik, Bülent Ağabeyi ile konuştuk. Koordineli çalışılıyor kısacası. Ablası ve ağabeyi ile ik gündür o kadar sık konuşuyoruz ki anlatamam!
Cimcime'nin geçmişini bilen Bülent ağabeyi, hemen kan tahlilinin yapılmasını istedi.
Yemek yemiyor, su içiyor, kusuyor. Vücut ısısı bana düşük geliyor! Çok halsiz!Doktoru böbrekte bir sorun olduğunu düşünüyor.


Karaciğer ile ilgili problem yokmuş. Dudak kenarında, kulakta sarılık varsa akla karaciğer problemi gelirmiş.Bunlar yok.Dünden beri, sürekli kendini yerlere atıyor, taşın, parkenin üstünde yatıyor,Müjgan ablası, buna izin vemememizi söyledi. Dokundurtmuyor kendisine. Artık bugün öğleden sonra yattığı yerden kalkmamaya başladı. Şimdi yanımda, yatağımızda yatıyor bebişim!Başını kaldırmış bana bakıyor tatlım!


Bülent ağabeyine danışıp yaş mama aldım, biraz verdim, çok az da olsa yiyor!Yani mücadelecilik var! Yarın, Bülent ağabeyine tahlil,teşhis, tedavi için gideceğiz!
İnşallah, kızım iyileşir, inşallah yarın çok geç olmaz!
Şimdi bilgisayarı kapatıp kızımla birlikte yatacağım! Bu, bugün ikinci birlikte uyuyuşumuz olacak, dün gece çok uykusuz kaldık, kısa aralıklarla uyuduk!
Size iyi haberler verme dileğiyle, şimdilik hoşçakalın!

4 yorum:

sevdamavisi dedi ki...

Burçakcığım,
Cimcimeye çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir. iyi haberlerini bekliyorum canım. çok geçmiş olsun. öpüyorum

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

Cimcimeye çok geçmiş olsun diyorum inşallah bu durum fazla sürmeden iyileşir....İyi bak kızına sevgiler...Öptüm....

Adsız dedi ki...

kedilere bayılırım benimde vardı bir tane ama öldü:(((

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Sevdacığım, canım, çok çok teşekkür ederim! Ben, senin sezgilerinin radarından kaçamadığımıza inanıyorum artık ;))
Seni çok öpüyorum tatlım!

Aslıcığım, tatlım, çok çok teşekkü ederim! İnşallah, en kısa zamanda iyleşir! Kızmın gözünün içine bakıyorum inan ki! Sakınılan göze çöp batarmış ya! Ben de seni öpüyorum!

Merhaba Çilli Kız, çok çok üzüldüm!
İçim eriyor böyle üzücü haberlere!
Ziyaretin için çok çok teşekkürler!
Sevgiyle kal!