21 Temmuz 2012

KİTAP ÖZETLERİ

Dostlarım, kitapların resimlerini yayımladım ama yazılarını ekleyemedim maalesef. Bu nedenle fikriniz olsun diye  birazcık ta olsa yazı yazarak fikir vermeyi görev edindim.


KÜÇÜK MUCİZELER DÜKKANI


"Artık o eski tasasız kız değilim. Yaşadığım her günün değerini biliyorum. Çünkü hayatın ne kadar değerli olduğunu öğrendim... Hiçbir şeyi, özellikle de hayatı hafife almaz oldum. Artık hiçbir günümü boşa geçirmiyorum. Çektiğim acıların karşılıklarının olduğunu öğrendim..."

Hayatın içinden dört güçlü kadın...
Küçük mucizeler, büyük umutlar
Ve dostluğun iyileştirici gücüne dair sımsıcak bir hikâye...
Bu kitapta mutlaka kendinizden bir şeyler bulacaksınız!

 MUCİZELER DÜKKANINA DÖNÜŞ
Aşkın ve arkadaşlıkların filizlenerek çoğaldığı, zamanla sımsıcak ilişkilere dönüştüğü bir sokak hayal edin.

Her iki yanında kapısını çalabileceğiniz, bir bardak çay eşliğinde sevdiklerinizle sohbet edebileceğiniz, içinizi ısıtan dükkânların dizili olduğunu düşünün. Aydınlığa açılan umut dolu bir dünyaya girmenin, hüzün ve mutluluğun bir arada sunulduğu, doyumsuz yaşam öykülerine tanıklık etmenin vakti gelmiş demektir.

Debbie Macomber, Mucizeler Dükkânına Dönüş adlı romanıyla iyi-kötü her yaşanmışlığın bir tecrübe olarak bizlere geri döndüğünü bir kez daha kanıtlıyor.



TANRI DAİMA TEBDİL-İ KIYAFET GEZER
Mutluluğun kapını çalmasını bekleme, sen ona git
Hayatını değiştirecek roman bu işte!
Bir düşünün. İntihar etmek üzeresiniz. Bir adam hayatınızı kurtarıyor, ama karşılığında sizinle bir anlaşma yapıyor. Bundan sonra o ne söylerse sorgusuz sualsiz yapacaksınız. Kendi iyiliğiniz için... Çaresiz, kabul ediyorsunuz ve hayatınızın iplerini tıpkı bir kukla gibi başkasının ellerine bırakıyorsunuz. Ve hayatınız eskisinden çok daha güzel oluyor. Yine de şüpheleriniz var: Bu adam aslında kim? Çevresindeki gizemli kişilerin sırrı ne? Sizden aslında ne istiyor?

Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer, kendi kendimize koyduğumuz engelleri, korkularımızı ve önyargılarımızı nasıl aşacağımızın, kaderimiz sandığımız mutsuz bir yaşamı, bizi mutluluğa götüren bir yolculuğa nasıl dönüştüreceğimizin hikâyesi.

Yeniden görüşünceye dek sevgiyle, dostça kalın!
.

4 yorum:

Tijen dedi ki...

İyi okumalar canım. Bu sıcaklarda yapılacak en iyi şey eline güzel bir kitap ve buzzz gibi bir limonata alıp serin bir yere çekilmek.

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Çok teşekkür ederim Tijencim! Çok haklısın!

Adsız dedi ki...

Sunun ayrintli ozetini koyar misin canim

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Hangi kitabın özetini ayrıntılı olarak yazayım isimsiz okurum?