27 Nisan 2014

Zaman Uçup Giderken

Sevgili dostlarım merhaba! Nasılsınız? Ben iyiyim. Geçen hafta Cumartesi günü ablamla İloşum geldiler, bol bol sohbet ettik, güzel günler geçirdik. Çarşamba günü annemle birlikte gösteriyi izlemeye geldiler. 23 Nisan Töreni sona erince eve döndüm. Çayımızı içtik, yola çıktık. Önce Saray üzerinden Kıyıköy'e gittik, orada bir saat zaman geçirdikten sonra İstanbul'a yuvamıza geldik.
Ertesi günü hep birlikte Aytülcüm'e gittik. Bol bol sohbet ettik. Sonraki gün doktor kontrolüm vardı. Dün ablamı ve Birgül ablayı ve üst kat komşumuz, arkadaşım Dileği gördük. Bugün de öğleden sonra İpsala'dan arkadaşım Dilekle görüştük, keyifli zaman geçirdik.
Yarın tahlil sonuçlarım çıkacak, doktorum durumumu değerlendirecek. Öğleden sonra da Uzunköprü'ye döneceğiz. Salı günü de sınav gözetmenliği yapacağım. Çarşamba günü okul var, Perşembe günü 1 Mayıs, okul tatil.  Ben şuna şaşırıyorum, tatili iple çekiyorsun, tatil oluyor ve bir de bakmışsın zaman uçup gitmiş. Tatil bitivermiş. Bende şimdilik durum bu. Yeniden görüşünceye dek dostça kalın! Yeniden görüşünceye dek dostça kalın!















Hiç yorum yok: