Tarif, Turkcell'in hanımlar klübünden, biz de merak edip denedik. Ana yemek değil de iyi bir aperatif olabilir.
Tarife gelince:
4 kabak
250 gr lor peyniri
dereotu
2 çorba kaşığı sıvıyağ
Tuz
Yapılışı:
Kabaklar soyulup boylamasına ikiye bölünür.Çekirdekli kısımları temizlenir.Kaynayan suya atılıp 5 dk. haşlanır. Fırın kabına alınır.
Diğer yanda lor peyniri, dereotu, sıvıyağ ve tuz iyice karıştırılır.Hazırlanan bu harç kabakların içlerine doldurulur. Fırında 30 dk. pişirilir.
Afiyetle yenir!
En kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle, dostça kalın!
2 yorum:
nefis olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.
Çok teşekkür ederim canım! Kocaman sevgiler!
Yorum Gönder