5 Ağustos 2008

Cimcime'den Haberler Getirdim Size!


Merhaba dostlarım,arkadaşlarım!
Kızım ve ben, hastalığımız dolayısıyla ilgilenen, iletiler, yorumlar gönderen dostlarımıza, arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyoruz! :))
Dün,kızımın Bülent ağabeyine gittik, boynundan kan alındı,yaramaz kızım yaygarayı kopardı tabii ki! Tahlil sonucunu aldık.Doktorun, bir hastalıktan şüphelenmesi başka şey,insanın sevdiklerinin o hastalığa yakalanmış olması başka şey!
Bülent Bey, karaciğer, böbrek yetmezliği olabileceğini söylüyordu, dün "Burçak, senin kedinde karaciğer yetmezliği var" dedi! İnanamadım,dehşete düştüm, dondum kaldım!
Sanki bu sözler başka bir kedi için söyleniyor, benim Cimcime'm için böyle bir hastalık söz konusu değil!İnanamadım!
Diyet mamamız değişti,beş gün sabah akşam olmak üzere dokuz gün boyunca antibiyotik ve kortizon iğnemiz var!İlk iğneyi bu akşam yedi,hiç gıkı çıkmadı!
Bugün, Bülent Bey ile bir kaç kez telefonda konuştuk,Cimcime'yi bu tedaviyle ne kadar süre yaşatabileceğimizi sordum. Bu şekilde uzun süre yaşayabileceğini söyledi. Bu hastalığa sahip olup ta yıllarca yaşayan kediler varmış, içimi rahatlattı bu sözler!
İleri yaşta bir kedim olduğunu biliyorum, yaşlandığını kabullenme zorlanıyorum. Bir gün onu kaybedeceğimi ve çok çok acı çekeceğimi, içimde kocaman bir boşluk hissedeceğimi biliyorum! Ama Cimcime, Bülent Bey'in tedavisi altındayken ölürse bu duyguları yaşayacak olmakla birlikte içimde en ufak bir soru işareti, en ufacık bir şüphe olmayacağını da çok iyi biliyorum!Gözüm arkada kalmayacak! Çünkü gerekenin fazlasıyla yapıldığını, fazlasıyla çaba harcandığını bileceğim!
Dün, gözümün önünde durumu çok çok kötü, yaşama ihtimali yalnızca %1 olan bir kediye ameliyat yaptı! Gerisini siz düşünün artık! Doktorluğun % 99,9 vicdan bence! Geri kalan kısım beceri, bilgi!
İnsan, aile dostuna, kızının doktoruna böylesine koşulsuz güven duyunca katettiği yol, yolda geçirilen zaman gözünde büyümüyor!
Allah kendisinden razı olsun ve onu önce ailesine sonra hastalarına ve bizlere bağışlasın!
Yıllar önce doktorumuz çok büyük bir kaza geçirmiş, Allah, işini biliyormuş bence! ;)) Çok önemli bir misyonu olduğu için, hastalarının, dostlarının, sevdiklerinin yardımına koşabilmesi için canını, sağlığını bağışlamış bence!
Kızımın tedavisine katkıda bulunan Doğan ağabeyine de çok teşekkür ediyorum, Bülent Bey ile koordineli olarak çalışıp tedavisini sürdürecek, her gün kızımın iğnelerini büyük bir titizlikle zamanında yapacak olduğu için!

6 yorum:

Adsız dedi ki...

selamlar,tesadüfen geldim bloguna iyide ettim bence...bundan sonrada hep gelicem galiba,çünkü bayıldım bu bloga...
emeğine sağlık...
sevgiler

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Geçmiş olsun canım. İyi bir doktorunuzun olması çok güzel :)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

İnşallah en kısa zamanda iyileşir canım! Seni çok iyi anlıyorum. O ailenizin bir bireyi gibi. Yıllar önce muhabbet kuşumuz Musti biz tatildeyken bırakmıştı bizi. Hala rüyalarıma giriyor. Hatırlayınca üzülüyorum...

GANNE dedi ki...

Burçakcım çok geçmiş olsun cimcimeye. Allah acil şifalar versin. Çok uzun süre dizinin dibinde olsun. :) Opuyorum.

lezzetsofram dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun.Hastalığının tanısını konup tedaviye başlanmasıda olumlu bir gelişme.İnşallah tedavi etkili olur ve uzun yıllar yaşar.
Sevgilerimle
Emel
asevi.blogcu.com

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Sevgili Ayşenur, güzel, sıcak yorumun için çok çok teşekkür ederim,söz ben de sana uğrayacağım!
Sevgiyle kal!

Canaycığım, çok teşekkür ederim tatlım! Gerçekten insanın kafasında rn ufak bir şüphe olmaması çok büyük bir ayrıcalık!
Sıcacık sevgiler!

Seblacığım, çok çok teşekkür ederim canım!Ben de seni çok iyi anlıyorum, seninle yaşadıkça evin bir bireyi gibi oluyorlar gerçekten de! Ve insan bir gün sevdiği dostundan ayrı kalacağını düşünmek, kabullenmek bile istemiyor, değil mi?

Fadimeciğim, temennilerin için çok çok teşekkür ederim tatlım!
İnşallah, dilediğimiz gibi olur!
Seni çok öpüyoruz!

Emelciğim, haklısın, tanısının doğru olarak konulması ve tedaviye başlanması çok iyi oldu, geç kalınmadı! Temennilerin içn çok çok teşekkürler canım!
Sana kocaman sevgiler!