5 Eylül 2014

İpeğin Fısıltısı


"Her şeye rağmen umudunu kaybetmeyecekti. Marcelline bir hayalperestti, entrikacıydı ve insan umut olmadan entrika çevirip hayal kuramazdı."

Londranın yükselen yıldızı, zeki ve hırslı terzi Marcelline Noirotnun aklında yeni bir müşteri vardı: Geleceğin Clevedon Düşesi olacak ve hak ettiği güzellikte elbiseler giymeyen Leydi Clara. Clevedon Düşesinin kendi mağazalarından giyinmesi Marcellinele ailesi için prestij ve refah anlamına gelecekti. Ancak Marcellinein Leydi Claraya ulaşması için önce müstakbel eşi Clevedon Dükünün ilgisini çekmesi gerekiyordu. Marcellinein bu seferki rakibi kolay lokma değildi. Standartları ne kadar yüksekse, ahlakı o kadar düşük olan Clevedon uslanmaz bir çapkındı ve Marcellinein elbiseleri kadar karşı koyulamaz bir adamdı. Bu iki inatçı ve çekici insan arasında başlayan arzu kıvılcımı gittikçe büyüyecek, Londrayı etkisine alacak ateşli bir skandala dönüşecekti. 

"En iyi aşk romanı yazarlarından."
-Julia Quinn-

"Loretta Chase çekici, ilginç ve yeni karakterler yaratmakta o kadar yetenekli ki, okuyucular onları asla unutamayacak." 
-Susan Elizabeth Phillips-
(Tanıtım Bülteninden)

* Ön Sipariş Tarihi: 08 Eylül 2014

2 yorum:

seolara dedi ki...

Paylaşımlarınız çok başarılı, sitenizi ilgiyle takip ediyorum..
Çay Kazanı

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Sevgili Seolara güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim! Sevgiyle kalın!