27 Temmuz 2014

Düş Bahçelerinin Uzağında


Kayıp annemizi aradığımız o yaz henüz küçük bir kız çocuğuydum. Hayat denen bu tekinsiz dünyaya farkında olmadan atıldım. Benimle yıllar öncesine, 1969 yılına dönmeye ne dersiniz? Sadece çocukların sahip olabileceği bir iyimserlikle dolu hikâyeme tanık olurken, kimsesiz kalmış yürekleri daha iyi anlayacağınızı umuyorum… 

"İkiz kardeşiyle bir anda kimsesiz kalan on bir yaşındaki Shenny, tüm renklerin aniden griye dönüştüğü yaşamını yüreklilikle kelimelere döküyor."
BookPage 

"İnsanı her sayfasında hayrete düşüren bu roman, eşsiz bir yeteneğin elinden çıkmış değerli bir kitap… Hikâyenin başkahramanı Shenny, okuru 'ilk izlenimin yanıltıcılığı' konusunda uyarıyor ve kitabın sonunda haklılığı apaçık anlaşılıyor."
The New York Times 

"Her satırında mucizenin, umudun ve sabrın büyüleyici sesini duyabileceğiniz bu roman, sizleri hayata bambaşka gözlerle bakmaya davet ediyor."
Publishers Weekly 

"Bu kitabı okumaya başlamadan önce tüm alışkanlıklarınızı bir tarafa bırakmaya hazır olun. Atik, yürekli ve kalbi kırık Shenny ile kırılgan ikizi Woody'ye hayran kalacaksınız."
Booklist 

"Lesley Kagen'ın bilgelik, hassasiyet ve mizahla dokuduğu Düş Bahçelerinin Uzağında mükemmel bir kitabın bütün özelliklerini taşıyor."
Washington Post 

"Aralıksız okuyup, başka bir şeye odaklanamayacağınız türde bir roman. Sürekli şaşırıp, her sayfasından keyif almaya hazır olun. Eşsiz bir yeteneğin elinden çıkan harikulade bir roman."
Kirkus 

"Acı-tatlı duyguların olağanüstü bir güzellikle harmanlandığı, hatasız dokunmuş bir roman. Kaçırmayın."
Romantic Times

Hiç yorum yok: