21 Haziran 2014

Geçmişin Gölgesinde


Her kalbin ait olduğu bir ev vardır. Sizin eviniz kim?

Pasta şefi Teeny Templetonın şeftali çiftliğindeki mutfağında kırmızı kadife kek pişirip erkek arkadaşı Coop OMalley ile birlikte huzurlu günler yaşadığına inanır mıydınız? Evet, biz de inanmazdık. 

Teeny, bir cinayete şahit olmuştur ve öldürülen kadın, Coopun eski kız arkadaşıdır. Dahası Coopun ondan bir kızı vardır… İşler bu kadar karışıkken Teeny bu durumu araştırmaya karar verir, ancak her araştırma sonucunda erkek arkadaşının bir yalanını açığa çıkarır. 

Hayatının bundan daha fazla karmaşık bir hal alamayacağına inanan Teeny, eski kalp ağrısı Sonın ortaya çıkmasıyla da bir aşk üçgeninin içinde bulur kendini. Teeny artık ne mantığının ne de kalbinin sesini duyabiliyordur. Şans eseri eline geçecek olan şifreli bir mektupla kendine bir yön çizecektir, ancak attığı her adım onu daha büyük bir belaya çekecektir…

Geçmişin Gölgesinde Aşk, Aşk Adında Hayat kadar sizi peşinden sürükleyecek. Sayfaları çevirirken hem kahkahalarla gülecek hem de heyecanı kalbinizin derinliklerinde hissedeceksiniz. 

"Teenynin yepyeni hikâyesiyle karşı karşıyayız. Başı bir türlü beladan kurtulmayan bir kadın kahramanımız, ölümcül sırlar ve tatlı bir aşkla süslenmiş bu muhteşem kitabın tadını çıkarın."
-Library Journal-
(Tanıtım Bülteninden)

Ön Sipariş Tarihi: 25.06.2014

Hiç yorum yok: