15 Mart 2014

Mutlu Sonlar Bahçesi



Hiçbir kış sonsuza dek sürmez; hiçbir bahar sırasını savmaz… Dünyanın tüm renkleri solup kayboldu, gözlerin olmayınca. Kahkahanın eşlik etmediği bir müziğe katlanamıyorum. Kokunu taşımayan havayı zar zor soluyabiliyorum. Parlak gün ışığını yalanlayan sert rüzgârlar esiyor şimdi bahçemde… Neredesin? Yaşadığı trajedinin ardından Elsa Montgomery bir inanç krizine girer. Doğduğu kasabaya geri dönen Elsa, bir aşevinde gönüllü olarak çalışmaya başlar. Muhtaç insanlar için yemekler hazırlarken yüreği anlam arayışını sürdürür. Elsa'nın mütevazılığına tezat oluşturan kız kardeşi Tamsin ise kocası yüzünden sahip olduğu her şeyi kaybeder; umudu dışında… Hayata tutunmaya çalışan iki kız kardeşle birlikte, arkadaşlığın ve dayanışmanın kol gezdiği, umutların filizlendiği yemyeşil bir bahçede dolaşmaya; aşkı yeniden tatmaya; bereketli toprağın, gün ışığının yenileyici gücüyle tanışmaya hazır olun… Barbara O'Neil, en önemli malzemeleri umut, aşk ve inanç olan mutlu sonlar tarifiyle hem damağınıza hem de yüreğinize hitap edecek, içinizi ısıtacak.

"Bu kitap sizi gülümsetecek, ağlatacak, eski bir aşkın ya da sadece fırından yeni çıkmış taptaze bir parça ekmeğin hasretini çektirecek. Lezzet dolu her bir lokmasını sevdim."
-Jennie Shortridge, When She Flew kitabının yazarı

"Sürükleyici… O'Neal'ın kararlı kadınlar, sevgiyle kurgulanmış karakterler ve gerçek duygularla yüklü romanı standart kadın romanlarından bir gömlek üstün!
-Publishers Weekly
(Tanıtım Bülteninden)

Hiç yorum yok: