31 Temmuz 2013

Kabak Çiçeği Kızartması





Sevgili dostlarım merhaba, 10 günlük bir Akçay kaçamağının ardından yeniden buradayım! Nasılsınız, umarım çok iyisinizdir! Benim için çok keyifli bir tatil oldu!
Kabak çiçeği kızartmasını ilk kez yaptık, tadı da güzel oldu, yapmanızı öneririm, değişik bir lezzet!
Yapılışına geçiyorum!

Malzemeler:
25-30 tane kabak çiçeği
2 kahve fincanı un
2 yumurta
2 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı:
Kabak çiçeği dışındaki malzemeler karıştırılır, bulamaç haline getirilir. Kabak çiçekleri, bulamaca batırılır, kızgın yağda arkalı önlü pişirilir.
Daha sonra sarımsaklı yoğurtla servis yapılır.
Afiyet olsun!

Yeniden görüşünceye dek sevgiyle, dostça kalın!



 






Hiç yorum yok: